Oli Natura, Jahtu un Tīkkoka eļļa, (Tīks) 1litrs

SKU: 02.ON-03.A01398_RF

Oli Natura, Jahtu un Tīkkoka eļļa, (Tīks) 1litrs

SKU: 02.ON-03.A01398_RF

29,72 € / GAB

24,56 €+ VAT

In Stock

Sūtam ar Omniva (Atkarībā no daudzuma)
Add to wishlist

Yacht & Teaköl: jahtu un tīka eļļa Eļļa cieto koku sugu apdarei āra apstākļiem. Šī eļļa apdarītās virsmas aizsargā pret UV-staru iedarbību un ir citādi noturīga pret apkārtējās vides iedarbību. Tiek pielietota, lai eļļotu un koptu jahtu klājus, terases dēļus un dārza mēbeles. Produkta pielietojums 1. Apdarāmajai koksnes virsmai ir jābūt tīrai, bez putekļiem vai …

Other info
  • Type Eļļas
  • Availability Stock product

Yacht & Teaköl: jahtu un tīka eļļa
Eļļa cieto koku sugu apdarei āra apstākļiem. Šī eļļa apdarītās virsmas aizsargā pret UV-staru iedarbību un ir citādi noturīga pret apkārtējās vides iedarbību. Tiek pielietota, lai eļļotu un koptu jahtu klājus, terases dēļus un dārza mēbeles.

Produkta pielietojums
1. Apdarāmajai koksnes virsmai ir jābūt tīrai, bez putekļiem vai taukiem. Ja apdarāmā virsma ir stipri netīra, tad mēs iesakām to vispirms notīrīt ar OLI-NATURA Holzaussenreiniger (tīrīšanas līdzeklis ārdarbiem). 

2. Raupjas vietas vai pacēlušās koksnes šķiedras pārslīpēt ar smalku smilšpapīru (P220).

3. Pirms lietošanas iepakojumu ar produktu kārtīgi sakratiet. 

4. Uzliet eļļu uz apdarāmās virsmas un uzreiz vienmērīgi un plānā kārtā koksnes šķiedru virzienā izlīdzināt pa visu virsmu – ar platu otu, mohēras rullīti, eļļas birsti vai citu piemērotu instrumentu. Ja runa ir par lielām virsmām, tad ar eļļu soli pa solim ir jāapdara 5-10 m² (40-80 g/m²) lieli laukumi, atkarībā no koksnes uzsūktspējas. 

5. Pēc 20-30 minūšu iesūkšanās laika eļļa ideālā gadījumā ar roku ir jāiestrādā/jāiepulē virsmā. Kā instrumentus var izmantot balto pulēšanas filcu. Lieko eļļu – ja tāda parādās – noņemiet ar sausu kokvilnas drānu. Liekā eļļa nekādā gadījumā nedrīkst palikt uz apstrādātās virsmas. Ja koksne ir īpaši sausa, uzreiz uzklāt nākamo kārtu, kā augstāk aprakstīts.

 

Produkta apraksts

Drošības datu lapa

Tehniskā datu lapa

Materiālu funkcijas

Materiālu apstrāde

OLI produkti

Produkts var atšķirties no attēla

Pasūtīt produktu

Need more? Fill in request and we will contact you

Cart

Your cart is empty

Compare
Compare products

Register

A password will be sent to your email address.

I have account!

Login