Oli Natura, Scandic eļļa, 1litrs/SCANDIC OIL/

SKU: 02.ON-03.A04356_DC

Oli Natura, Scandic eļļa, 1litrs/SCANDIC OIL/

SKU: 02.ON-03.A04356_DC

39,87 € / GAB

32,95 €+ VAT

In Stock

Sūtam ar Omniva (Atkarībā no daudzuma)
Add to wishlist

Scandic-Oil: eļļa koksnes apdarei Koksnes dabisko toni nemainoša (nepadara tumšāku) eļļas-ūdens kombinācija pielietojumam iekštelpās, kas paredzēta nepaaugstinātai slodzei pakļautu koksnes virsmu neitrālai/bezkrāsainai pamatapdarei, piemēram – koka grīdām, trepēm, durvīm un mēbeļu virsmām. Produkta pielietojums 1. Apdarāmajai koksnes virsmai ir jābūt tīrai, bez putekļiem vai taukiem kā arī atbilstoši noslīpētai – sākt ar rupjāku smilšpapīru un …

Other info
  • Type Eļļas
  • Availability Stock product

Scandic-Oil: eļļa koksnes apdarei
Koksnes dabisko toni nemainoša (nepadara tumšāku) eļļas-ūdens kombinācija pielietojumam iekštelpās, kas paredzēta nepaaugstinātai slodzei pakļautu koksnes virsmu neitrālai/bezkrāsainai pamatapdarei, piemēram – koka grīdām, trepēm, durvīm un mēbeļu virsmām.

Produkta pielietojums
1. Apdarāmajai koksnes virsmai ir jābūt tīrai, bez putekļiem vai taukiem kā arī atbilstoši noslīpētai – sākt ar rupjāku smilšpapīru un pēdējais slīpējums ar smalkāku smilšpapīru: grīdām ar P100-150 un mēbelēm ar P180-240. 

2. Pirms lietošanas iepakojumu ar produktu kārtīgi sakratiet. 

3. Uzliet eļļu uz apdarāmās virsmas un uzreiz vienmērīgi un plānā kārtā koksnes šķiedru virzienā izlīdzināt pa visu virsmu – ar platu otu, mikrošķiedru rullīti (saru garums 5 mm), eļļas birsti vai citu piemērotu instrumentu. Ja runa ir par lielām virsmām, tad ar eļļu soli pa solim ir jāapdara 5-10 m² (60-80 g/m²) lieli laukumi, atkarībā no koksnes uzsūktspējas. 

4. Pēc 10-20 minūšu iesūkšanās laika eļļa ir jāiestrādā/jāiepulē virsmā, līdz virsma izskatās vienmērīgi matēta. Kā instrumentus var izmantot balto pulēšanas filcu iestrādei ar roku vai arī ar pulēšanas mašīnu. Lieko eļļu – ja tāda parādās – noņemiet ar sausu kokvilnas drānu. Liekā eļļa nekādā gadījumā nedrīkst palikt uz apstrādātās virsmas. 

5. Pēc 2 stundu žūšanas uzklāt otro kārtu, kā augstāk aprakstīts. Lieko eļļu – ja tāda parādās – noņemiet ar sausu kokvilnas drānu. Liekā eļļa nekādā gadījumā nedrīkst palikt uz apstrādātās virsmas.

Eļļas paraugi uz dažādiem kokiem (spiest uz ikonas, lai palielinātu attēlu)

Tonētās eļļas tikai uz pasūtījumu. Cena ir atkarīga no toņa. Lai pasūtītu, lūdzu, sazināties ar mums, kontakti šeit:

Auf EicheAuf AhornAuf KieferAuf BirkeAuf Fichte

 

 

 

Materiālu funkcijas

Materiālu apstrāde

OLI produkti

Produkts var atšķirties no attēla

Pasūtīt produktu

Need more? Fill in request and we will contact you

Cart

Your cart is empty

Compare
Compare products

Register

A password will be sent to your email address.

I have account!

Login